• Ga direct naar:

  Gasverbruik

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het absolute gasverbruik (niet temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem.

  De bron van deze gegevens is het CBS. Ze zijn gebaseerd op de meterstanden die worden verzameld door de regionale en nationale netbeheerders.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het absolute gasverbruik (niet temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het absolute gasverbruik (niet temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en branches aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor

  Elektriciteitsgebruik

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het absolute elektriciteitsgebruik van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem.

  De bron van deze gegevens is het CBS. Ze zijn gebaseerd op de meterstanden die worden verzameld door de regionale en nationale netbeheerders.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het absolute elektriciteitsgebruik van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het absolute elektriciteitsgebruik van de belangrijkste branches met Maatschappelijk Vastgoed in Gulpen-Wittem in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en branches aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor