• Ga direct naar:

  Mobiliteit

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het aantal elektrische auto's en auto's op aardgas dat in Harlingen is geregistreerd.

  De bron van deze gegevens is de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). In sommige gevallen zijn deze auto's eigendom van leasemaatschappijen, wat inhoudt dat de kans groot is dat de berijders van desbetreffende lease-auto's niet in Harlingen wonen.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het aantal elektrische auto's en auto's op aardgas dat in Harlingen vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het aantal elektrische auto's en auto's op aardgas dat in Harlingen is geregistreerd in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en typen auto's aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor

  Tank- en laadpunten transitiebrandstoffen

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het aantal tankstations voor bio-brandstoffen en het aantal laadpalen en -punten voor elektrische auto's in Harlingen.

  De bronnen van deze gegevens zijn Fuelswitch.nl en diverse aanbieders van laadpalen.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het aantal tankstations voor bio-brandstoffen en het aantal laadpalen en laadpunten voor elektrische auto's dat in Harlingen vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het aantal tankstations voor bio-brandstoffen en het aantal laadpalen en laadpunten voor elektrische auto's in Harlingen is geregistreerd in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en typen transitiebrandstoffen aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor