• Ga direct naar:

  Gasverbruik

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het absolute gasverbruik (niet temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld.

  De bron van deze gegevens is het CBS. Ze zijn gebaseerd op de meterstanden die worden verzameld door de regionale en nationale netbeheerders.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het absolute gasverbruik (niet temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het abolute gasverbruik (niet-temperatuur-gecorrigeerd) van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en branches aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor

  Elektriciteitsgebruik

  Onderstaand vindt u gegevens m.b.t. het elektriciteitsgebruik van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld.

  De bron van deze gegevens is het CBS. Ze zijn gebaseerd op de meterstanden die worden verzameld door de regionale en nationale netbeheerders.

  Met de knop Vergelijken kunt u de grafiek met het absolute elektriciteitsgebruik van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld vergelijken met een willekeurige andere gemeente, of met het gemidddelde van alle gemeenten in uw VNG-regio (Programma Energie), provincie of heel Nederland.

  Vergelijken

  U kunt het absolute elektriciteitsgebruik van de belangrijkste bedrijvenbranches in Noordenveld in meer detail bekijken in de Klimaatmonitor. Daar kunt u bijvoorbeeld een andere weergave kiezen, jaartallen en branches aan of uit zetten en meer informatie vinden over deze indicator.

  Naar Klimaatmonitor
Lokale iconen van Noordenveld